networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Monday, February 9, 2015

Syabas! Anak Johor Berjaya Hasilkan Antivirus KYROL Pertama Malaysia Bertaraf Dunia!


Malaysia melangkah setapak lagi dalam industri keselamatan perkomputeran apabila seorang anak tempatan telah berjaya menghasilkan antivirus bertaraf dunia..Antivirus Kyrol ini telah berjaya menarik minat Tun Mahathir untuk mencuba sendiri..


Kyril Internet Security ini kini setaraf antivirus popular dunia seperti Kaspersky, Avira, Panda, Avast, dan AVG...ketika ini, Kyrol antivirus ini telah berjaya mengatasi antivirus Kaspersky menurut data RAP average guadrant Feb-Aug 2014...

Kyrol Antivirus ini berharga RM 89.90 peruser setahun dan boleh didapati diwebstore ataupun Lazada..untuk permulaan ini anda berpeluang mendapatkan Kyrol Antivirus + Internet Security secara percuma untuk tempoh sebulan di www.kyrolsecuritylabs.com. Nk beli pun ada kat webstore tu ataupun di lazada. Anda juga boleh melayari laman facebook www.facebook.com/kyrolantivirus

Kalau bukan kita sokong buatan tempatan siapa lagi...bawah ini beberapa info grafik untuk penilaian anda...dengar cerita antivirus ini hasil air tangan anak Johor...syabas!Luaskan Kuasamu KYROL ANTIVIRUS + INTERNET SECURITY!

Mengenai nama Kyrol dipilih..ia merujuk kepada makna bahasa arab yang membawa maksud TERBAIK!





2 comments:

Anonymous said...

Wah bangganya..macamana nak dapatnya admin?kedai mana ada jual?

Anonymous said...

i'm going to try this..congrats anak malaysia!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA