networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Sunday, February 22, 2015

Teleconference Sirul Azhar - PAS Tersalah Sirul?


PAS kelmarin dengan bongkaknya akan menjadi penyiar rasmi teleconference bersama Sirul..Mahfuz Omar mendakwa dengan gah yang dia akan menggunakan telefon bimbitnya selama 15 minit untuk menghubungi Sirul Azhar yang disabitkan hukuman gantung dalam kes Pembunuhan Altantuya...

Dakwa Mahfuz..wartawan boleh bertanya apa sahaja soalan dalam tempoh 15 minit yang tidak dinyatakan akan dilanjutkan jika mengikut keperluan yang memerlukan teleconference itu dilanjutkan..

Itu dakwa PAS...

Namun, Jabatan Imigresen Australia menafikan khabar bahawa Sirul akan ditemuramah Media...perkara ini dinafikan sendiri oleh Menteri Imigresen Australia, Peter Dutton yang berkata "Jabatan itu tidak membenarkan temu ramah di dalam pusat tahanan atas sebab-sebab operasi..

Persoalannya Autralia sudah menafikan dan jika mahu media perlu mendapatkan kelulusan pihak tertinggi..kenapa pula PAS sudah mencanang mereka akan menjadi penyiar utama sedangkan tiada sebarang kelulusan..apakah PAS tersilap SIRUL untuk dihubungi..nanti bila tak berjaya anjurkan telekonferense tu senang jer puak ni punya kerja..hanya salahkan UMNO!haha...

1 comment:

Anonymous said...

Mahfuz ni kalau bercakap, babi pun boleh panjat pokok!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA