networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, March 27, 2015

DAP Sarawak Keluar Pakatan Hanya Sandiwara Politik 'Sarkas'!


Walaweyyy...DAP Sarawak umum keluar Pakatan Rakyat tidak memberi kesan apa-apa pun dalam Pakatan Rakyat di Sarawak...ini hanya acah mak enon saja..sebabnya PAS di Sarawak tidak memberi impak yang besar pun dalam kepimpinan Pakatan di negeri Borneo tu.. 

Kalai betullah perjuangan DAP menentang hudud habis-habisan awat DAP Sarawak saja yang berani bersuara nak keluar Pakatan?

DAP semenanjung tak berani pula..hanya putuskan hubungan dengan Hadi Awang saja...

Nampak sangat DAP sudah tegugat dengan PAS yang benar-benar mahu laksanakan Hudud...keputusan DAP Sarawak umum keluar Pakatan ni tak ubah apa-apapun...

Keputusan DAP Sarawak keluar PR ni memang tak cerdik langsung..ini memberi kelebihan buat BN Sarawak...

Yang tergugat dengan hudud DAP Semenanjung tapi tak semena-mena DAP Sarawak pula umum keluar Pakatan..ini namanya politik sarkas...protes tak kena tempat...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA