networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Sunday, March 1, 2015

Mahfuz 'Sarkas' Berperangai Aneh Sejak Kebelakangan Ini.. Kenapa?


Sejak kebelakangan ni tak semena-mena Mahfuz pula popular dengan keanehan perangainya...lebih elok Mahfuz senyap macam dulu...bila timbul merisaukan orang lain..lawak jenis apa pula dia buat minggu ni...

Aku tertanya-tanya apa yang Mahfuz buat ni..tanda buang tebiat ke?maklum sajalah, orang kita suka cakap kalau orang berperangai aneh..biasanya tak lama dah tu akan jalan...

Belum pun reda orang ketawakan dia yang buat lawak tepat punch linenya...pasal Telekonferens bersama Sirul..dia timbul balik...dengan mencabar UMNO jangan lawan Pilihan Raya selepas ini ekoran keputusan UMNO tidak bertanding di DUN Cempaka yang disandang Arwah Nik Aziz..

UMNO ada sebab tersendiri kerana mahu menumpukan perpaduan dan bantuan pulihkan mangsa banjir...

Tiba-tiba pula muncul Mahfuz yang seolah mencerca tindakan UMNO tidak bertanding DUN Cempaka...kalau dah bodo tu simpan sikit...jangan tunjuk kat orang ya Mahfuz!

Kalau PAS pelihara Mahfuz ni lagi lama..abis hancurlah PAS jadi Parti Sarkas..haha

2 comments:

Anonymous said...

Pas makin bodo bela Mahfuz.ki ki ki

Anonymous said...

Mamat ini dalam dilema..apabila PasMa dan Ulama bertembung..Dia nak masuk PasMa tak dilayan sebab belajar tak tinggi..Nak masuk pihat Ulama .. lagi tak layak.. jadi ustad sek rendah pun tak layak.. Nak tumpang mainan politik Anwar..Anwar dah tak sebebas dulu..nsaib sendiri pun orang kena perjuangkan..Jadi Mamat ni hanya tinggal satu option saja bertenggek dibawah Mat Sabu..Tapi itu mustahil sebab IQ sama sama rendah .. mana bolih..kalau Mat Sabu bawah dia... Penang Dap tak nak bagi imbuhan .. Jadi dia kena buat lawak sendirilah..One stand comedy.. Ini yg selalu dipersembahkan... Tamb..nak dual dgn Rafizi..lagi dia confuse..tak faham sbb lemah akal..Jadi biarlah dia dgn lawak bodo nya.. mcm biarkan siluncai terjun dgn labunya..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA