networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Thursday, March 5, 2015

Rakyat Singapura Tak Berminat Dengan Pasaran Hartanah Johor? Biarlah Depa Nak Kata Apa!


Pergh..MB JDT, DS Khaled Nordin sound setepek atas dakwaan orang Singapura tak berminat membeli rumah di Johor...xminat lagi bagus..rumah Johor untuk orang Johor...buat apa nak utamakan rakyat negara luar...

Macam tak percaya pula orang Singapura kata tak minat...mulut kata tak minat..tapi hati siapa yang tahu...haha...

1 comment:

Anonymous said...

Kalau tak silap warga Singapore perlu ada dalam akaun simpanan mereka SGD1m sekiranya ingin membeli hartanah diluar negara mereka. Engkar boleh masuk penjara.

Kalau yg kaya buat apa sangat nak beli kat Johor, Australia, UK dan lain2 lagi elok.

Bukan 100% rakyat Singapore kaya raya. Yang biasa2 dok sana belambak kat flat HDB tercunggap2 nak bayar bulan2, nak beli kereta pun tak mampu.

Eksyen aje lebih.. Anak saya kerja sana, bila lihat keadaan setengah warga Singapore rasa kesian benar kesempitan hidup mereka.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA