networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, April 13, 2015

Elaun Ahli Parlimen Naik - Ahli Parlimen Ledang Sumbang Sebahagian Kenaikan Elaun Ahli Parlimen Untuk Pendidikan Rakyat Tempatan!!


Mungkin tak ramai pemimpin yang baik seperti ini...baru-baru ini elaun Ahli Parlimen diumumkan naik sebanyak RM 5,000 kepada RM 16,000 sebulan berbanding RM 11,000 sebelum ini..

Lain pula ceritanya dari YB Hamim Samuri, Ahli Parlimen Ledang ini..dia dikatakan akan menyumbang sebahagian wang kenaikan elaun Ahli Parlimen ke dalam tabung pendidikan untuk anak-anak kawasan Ledang...

Admin ucapkan syabas kepada Ahli Parlime ini yang tidak berkira semata-mata untuk pendidikan anak tempatan...daripada rakyat gaji mereka dibayar..kepada rakyat juga ia disalurkan..

Walaupun tak semua, ia lebih bagus daripada Kit Siang yang tak menyumbang apa-apa di Parlimen Gelang Patah!betul tak?

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA