networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Sunday, April 26, 2015

PAS Berhenti Berharap! Setakat Ceramah 2-3 Jam Ada Hati Nak Dapat Undi #FELDA!!!


Sungguh besar cita-cita PAS..mahu membangunkan Ladang Rakyat dan menidakkan keupayaan FELDA membangun...perkara ini telah dikritik oleh Pengerusi FELDA, Tan Sri Mohd Isa Abdul Samad yang mana PAS mendakwa mereka mampu membuat Ladang Rakyat mengantikan FELDA.

Kalau nak cerita cadangan yang gempak tu PAS mesti dah ada track rekod kejayaan Ladang Rakyat...Ladang Rakyat di Gua Musang...jangankan penyenaraian Ladang Rakyat dibursa Saham..hasilnya pun tidak setara mana..

PAS ketika kempen di Rompin baru-baru ini ada mencadangkan mahu membuat Ladang Rakyat dalam usaha parti itu menyelamatkan FELDA unyuk penduduk miskin luar bandar..

Isa Samad berkata "Kita tengok apa sudah jadi dengan ladang rakyat di Gua Musang, tak ada apa-apa. Kalau mereka bagi tanah itu kepada FELDA, kita sudah lama boleh tolong bangunkan" 

Siapa tidak kenal PAS..hanya tahu cakap buatnya tidak..dulu kafirkan UMNO kerana tak laksanakan Hudud..sekarang mereka pula jadi kuda tunggangan...nak laksanakan Hudud pun rakan pakatan tak setuju...Ini saja dah buktikan yang PAS gagal memahamkan Hudud kepada rakan pakatan mereka...


Dengar cerita PAS mengangkut orang dari luar kawasan Parlimen untuk memenuhkan ceramah mereka..nampak sangat mereka kini kian terdesak untuk meraih undi...




No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA