networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, April 22, 2015

#PRKROMPIN - MUKTAMAD!! BN LAWAN PAS!! #ROMPIN4HASAN


Pilihan Raya Kecil Rompin akan menyaksikan pertembungan 1 lawan 1 antara BN dan PAS..sejurus penamaan Calon sebentar tadi, Calon BN diwakili oleh Datuk Hasan Arifin manakala PAS diwakili oleh Nazri Ahmad...

Jika dilihat daripada sejarah populasi sokongan penduduk Rompin, ternyata BN tidak menghadapi masalah besar untuk mempertahankan kerusi P91 Rompin ini..elemen simpati terhadap kematian penyandang akan mempunyai pengaruh besar menterjemahkan sokongan penduduk di sini...jika dilihat daripada keputusan PRU 13, ternyata Allahyarham Dato' Sri Dr Jamaluddin Jarjis diterima penggundi Rompin dengan kemenangan majoriti besar 15,114..

P91RompinJamaluddin JarjisBN–UMNO30,040Nuridah Mohd SallehPR–PAS14,92615,114Dato' Sri Dr Jamaluddin Jarjis
(BN–UMNO)

Tempoh berkempen bermula hari ini 24 April hingga 4 Mei akan digunakan sehabis baik biarpun BN mengetahui yang mereka tidak mempunyai masalah besar..tarikh buang Undi pengundian Awal pada 30 April dan 5 Mei untuk hari Mengundi..

Di bawah ini saya kongsikan beberapa keping gambar semasa proses pepenamaan calon tadi..Kelibat Md Sabu mengiringi calon bakal menjadi malapetaka besar buat PAS..siapa tak kenal Md Sabu...Asal Bertanding saja KALAH...terkenal dengan sikap bermuka-muka dengan suara lantang memaki hamun sesama Islam pasti membuatkan pengundi lari..kesianlah hai nasib Calon PAS sorang ni...

Sekumpulan penyokong PAS yang turut serta pada penamaan calon pagi tadi


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA