networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Thursday, April 9, 2015

"Sultan Johor Enggan Bersalam Dengan @AhmadMaslan ?"-Jangan Politikkan Sultan Kami!


Sekarang ini sedang heboh satu video berdurasi 32 saat yang menunjukkan kononnya Sultan Johor tidak mahu bersalaman dengan Ahmad Maslan...ada yang beranggapan Sultan enggan salam kerana murka dengan Maslan kerana laksanakan GST..

Selaku rakyat Johor!janganlah kerana gila berpolitik Sultan kami jadi mangsa!bagi menjelaskan fitnah yang dilemparkan..di sini saya tampilkan bukti yang Ahmad Maslan bersalaman dengan Sultan Johor...

Jadi tidak timbul isu kononnya Sultan Johor tidak mahu bersalaman dengan Ahmad Maslan..

Kerana marahkan GST sampai Sultan Johor jadi mangsa ini sudah tidak betul!mungkin tak perasan itu sebab Sultan tidak bersalaman..orang dah keliling...betul tak!

Kalau iapun marah dengan Ahmad Maslan kerana dia gagal menjelaskan GST dengan tepat...janganlah sampai kaitkan hubungan Sultan dengan rakyat..


4 comments:

Anonymous said...

bende kecik pun jadi isu.

maae said...

Budak-budak pecacai pembangkang tahu sajalah. Bodoh semacam macam perilaku lapizi mereka...

Anonymous said...

Macai detected

Anonymous said...

Yang ditunjuk dlm You tube tu apa





Yang ditunjuk dlm you tube tu apa?
Saya bersimpati pada Ahmad Maslan. Dia seorang yang baik.








ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA