networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, May 17, 2015

Diaz Kembali Ke JDT Bantu Saingan #AFC2015!!!


Peminat JDT pasti tidak sabar menyambut kehadiran kembali perancang berbisa skuad Harimau Selatan, Jorge Pereyra Diaz di bumi Johor semula...

Diaz dijangka tiba hari selasa ini dengan tujuan untuk membantu skuad JDT dalam kempen Piala AFC 2015..

JDT mara ke pusingan kalah mati apabila berjaya mencetak kedudukan pertama dalam kumpulan sekali gua layak ke pusingan seterusnya...

Perancang sensasi ini bakal disatukan semula dengan Luciano dan Pato dijangka membantu JDT untuk saingan AFC sekiranya JDT layak ke pusingan suku akhir selepas jendela pendaftaran kelab AFC dibuka Julai ini...

Facebook rasmi JDT mengesahkan spekulasi ini dengan kenyataan dibawah :

Jorge Pereyra Diaz akan kembali menyarung jersi Johor Darul Ta'zim untuk membantu dalam kempen Piala AFC 2015. Diaz yang akan memperkuatkan barisan serangan JDT, dijangka tiba di Johor pada hari Selasa ini. Kontrak beliau bersama JDT untuk Liga Malaysia pula akan disambung kembali untuk satu setengah tahun mulai Disember 2015 hingga 2017 selepas beliau kembali dipinjamkan ke Liga Perancis dan Amerika. Semoga kehadiran penyerang muda yang berkaliber ini akan memantapkan lagi jentera serangan pasukan. Luaskan Kuasamu Johor!

Tanda tanya tentang status Alhaji Kamara terjawab apabil pemain itu akan dipulangkab ke kelab asal beliau di Sweden..

Disebabkan PBNJ tidak jadi untuk menjual Diaz..tempat Al Haji akan digantikan semula oleh Diaz..Diaz akan membantu rakan sepasukan untuk saingan AFC kerana namanya masih berdaftar dibawah skuad JDT...namun Diaz tidak boleh bermain di Liga Super kerana slotnya sudah didaftarkan dibawah nama Pato...

Diaz akan bermain bersama JDT sehigga 2016..untuk tahun ini..Diaz akan membantu JDT di saingan AFC dan akan dipenjamkan kepada kelab Perancis atau Amerika selepas tamat saingan AFC...

2 comments:

Anonymous said...

Golongan Mamak Haramjaddaj yang didokong kuat oleh Mamak Boss Mahathir Mohammed, ini berterusan menabur onar dan fitnah supaya Orang-Orang Melayu membenci Para Pemimpin dari Kalangan Orang-Orang Melayu khususnya PM Najib dan TS Muhyiddin.

Golongan Mamak ini disokong kuat oleh Blogger Kuat PemFitnah spt:

1. Syed - Outsidethe box.
2. Din Turtle.
3. Apanama
4. A Kadir Jasin
5. Zainuddin Maiden
6. Celah Gelegar
7. Putra Merdeka
8. Just Read
9. Minaq Jinggo- Jinggo Photos
10. Mummy Rokiah
11. Another Bricks of The Wall
12. Kluang Diamond - Blogger Binggung yang mencari Identity menumpang Isu-isu utama.
13. Just My Thoughts

Ada juga Blogger-Blogger Melayu di atas yang Banggang, Bebal, Bahalul, Bodoh, Binggung yang tercocok hidung dalam mengikuti dakyah, fitnah yang dipelopori oleh golongan Mamak.

Melayu harus waspada pada Blogger Golongan Mamak yang setiap Hari cuba Melemahkan dan Menjatuhkan Usaha-Usaha yang dibuat oleh Kerajaan UMNO/BN yang majoritinya Orang-Orang Melayu.

Kerajaan Melayu Melaka jatoh ketangan Portugis, bermula era Penjajahan Asing disebabkan Golongan Istana dikuasai dan dikawal oleh Golongan Mamak.

Hari ini, Golongan Mamak menguasai seluruh Pentadbiran Kerajaan Malaysia - Ketua Setiausaha Negara, Ketua Perbendaharaan Negara, Ketua Polis Negara, Majlis Keselamatan Negara, Tabung Haji, waimma 1MDB semuanya diterajui oleh Mamak.

Lemahkah Orang Melayu bila mana Semua Jawatan Tinggi Kerajaan diterajui oleh Mamak? Bila lagi Orang Melayu Hendak INSAF???

Ini bukan seruan dan isu perkauman, tapi marilah kita sama-sama berfikir sejenak, wahai bangsa ku orang-orang Melayu.

Melayu bergaduh, menang sorak, kampung tergadai???

Anonymous said...

Oi!cerita bola sepak Johor yang komen pasal politik ni kenapa?bola sepak menyatukan semua

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA