networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, June 8, 2015

Page FB Pro Tun Hentikanlah Hasutan Membenci @NajibRazak. Jangan Ambil Tugas Iblis!!


Hairan betul aku dengan page proTun ni..pertikaikan kenapa PM Najib Razak tak p Sabah..dia ke Arab ada urusan negara...wakilnya TPM dah pergi...tunggu sajalah bila ada free jadual dia pergilah...mustahillah Najib xkan pergi Sabah...Tun M yang katanya sayangkan Malaysia dah pergi Sabah ke?Tun Hasmah boleh doakan Najib di depan Kaabah masakan tidak Najib doakan kesejahteraan Malaysia...

Laga-lagakan Najib dan Tun M yang ruginya UMNO juga...fikir-fikirkanlah...

Ini berita baru : PM pendekkan Lawatan Kerja Di Arab Saudi. PM Akan Tiba Dari Saudi Jam 10 Malam Ini 8 Jun 2015 di Kompleks Bunga Raya Klia. Dia akan ke Sabah melawat Mangsa Gempa Bumi segera mungkin

Puas hati page pro Tun..

4 comments:

Anonymous said...

Masa kes Memali Tun pun tak da juga..katanya pi China..penting sangat ke?

Anonymous said...

Pandainya kata orang iblis, Najib bagus sangat ke, tak tahu siapa yang benar jangan cap orang ikut suka hati, yang pelik sekarang banyak blogger, tiba-tiba puji dan sokong Najib tahap gila? Melayu apa nak jadi?

Anonymous said...

Sila jawab dulu ke mana pergi duit RM 42 billion atas nama 1MDB sehingga rakyat dibebankan dengan GST hanya untuk membayar hutang 1MDB? Hanya bapak segala iblis yang akan menganiayai rakyat manakala anak2 iblis berjoli sakan dengan duit rakyat.

Anonymous said...

Bugis pengecut

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA