networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, June 4, 2015

TERKINI ! Kapal Terbang Dilaporkan Terhempas Di Gua Musang...

Gambar yang diterima melalui aplikasi wasap...

Laporan awal diterima sebuah kapal terbang dikhuatiri terhempas di Gua Musang..setakat ini pihak bomba tidak mendapat sebarang maklumat kerana masih tidak menjumpai bangkai pesawat...

Angota Bomba telah tiba dilokasi lokasi dan masih belum menjumpai kapal terbang tersebut...harap berita ini hanya khabar angin..risau juga asyik berlaku nahas sahaja...sama-sama kita doakan semuanya dalam keadaan terkawal..amin...


Laporan daripada Berita Harian


KOTA BHARU: Jabatan Bomba dan Penyelamat Kelantan menerima panggilan yang mendakwa melihat sebuah pesawat dipercayai terhempas di Rantau Manis, Gua Musang.

Jurucakapnya berkata, pihaknya menerima panggilan pada jam 8.36 malam dan sepasukan pegawai serta anggota sudah bergegas ke lokasi kejadian. 

Difahamkan, hingga jam 10.30 malam tadi, bomba belum menemui sebarang objek dan operasi sedang giat dilakukan. Katanya, pihak hospital juga dikatakan dalam perjalanan ke lokasi kejadian sebagai persediaan awal.

Sementara itu, Ketua Polis Kelantan Datuk Mazlan Lazim, berkata hingga kini tiada sebarang pesawat terhempas ditemui di Gua Musang seperti yang dihebohkan orang ramai di dalam media sosial


RUJUK BERITA TERKINI DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA