networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Saturday, June 13, 2015

Tun Mahathir Perlu Hentikan Serangan Memburukkan Kesultanan Johor!



Sudahlah Tun Mahathir...janganlah terlalu lantang sangat...makin banyak cakap makin banyak silapnya..rasa sungguh kecewa bila Tun M mengungkit kisah Almarhum Sultan Iskandar...Tun M sepatutnya berehat diusia senja ini..tiada siapa yang menidakkan jasa Tun M..tapi sejak akhir-akhir ini tindakan Tun Mahathir agak keterlaluan...cukup-cukuplah Mahathir!

ingat! Rakyat Johor setia pada kesultanan Johor...

Allah peliharakan Sultan
'Nugerahkan dia
segala kehormatan
sihat dan ria
kekal dan makmur
luaskan kuasa
naungkan kami
rakyat dipimpini
berzaman lagi
dengan merdeka bersatu hati
Allah berkati Johor
Allah selamatkan Sultan.

13 comments:

Anonymous said...

Seperti biasa, kalau nak percaya cerita Tun M ni, hanya dia saja la yang betul. Semuanya salah orang lain. Dia tak pernah buat silap.

Semua yang Tun buat adalah untuk kebaikkan dan semua yang orang lain buat adalah untuk memudaratkan negara. Biar betul, orang tua ni. Masih pijak di bumi yang nyata ke tak?

I'M SICK OF YOUR ARROGANCE, TUN! YOUR DAUGHTER IS GETTING PRETTY ARROGANT TOO. AS IS THE MB OF KEDAH. THE BILLIONAIRE SON HAS NO CHOICE BUT TO KEEP QUIET....AFTER ALL, BILLIONS ARE AT STAKE AND WE DON'T WANT TO OPEN THAT CAN OF WORMS....

The only people loving Tun right now are the biadap DAPs who are quietly being the batu api and provoking Tun to keep splitting the Malays!!!!!!

SAD TO SEE MY HERO WHOM I'VE PUT ON A PEDESTAL ALL THESE YEARS TURN INTO A RANTING LUNATIC.

Anonymous said...

nampaknya... dari hari ke hari...

SEMAKIN BANYAK TUN BERCAKAP, SEMAKIN KURANG KEYAKINAN PADA KATA2 TUN DAN SEMAKIN SUKAR UTK DIPERCAYAI...

Anonymous said...

Well TMJ what do you say about this? Now, The Wicked Old Man that you are proud of even make fun of your late grandfather. Jangan bermain dengan anjing yang tersepit nanti Tuanku digigitnya pula.

Anonymous said...

Mahathir buat politik malaysia makin bercelaru.. Sapa yg baik? Sapa yg jahat? Nak sokong sapa? Bn ke pembangkang? Klu najib jahat, adakah skrg anwar tu baik?

Anonymous said...

Tun M hanya menjawab soalan, jangan tanya. Bila tanya pasti dia jawab. Bab Tun Salleh ni, benda ni lama dah taunya. Bukanlah sesuatu yang baru. Dua-dua saya kenal, anak Tun Salleh pun pernah sepejabat dengan saya dan suami anaknya teman rapat saya dah hampir 30 tahun hingga kini.

Anonymous said...

Bukankah ini namanya KETELUSAN? Bukannya lari drpd menjawab soalan2 susah. Mesti ada tanggungjawab. Samada ianya negatif atau sebaliknya yg penting adalah ketulusan. Rakyat bukan bodoh. Masing2 ada penilaian tersendiri mengenai definasi perkara2 tertentu. Jawapannya TEPAT, JUJUR dan BERTANGGUNGJAWAB.

tebing tinggi said...

Yang benar tetap benar ,yang salah tetap salah ,tak kiralah siapa yang menyampaikanya.

Rakyat biasa , mengahtawi dan bolih menilai.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Tun M cermin muka anda!jangan bercakap tentang ketelusan dan kejujuran jika anda menyimpan rahsia Anwar Ibrahim.sila dedahkan surat yg diberi Wan Azizah!

Labu8455 said...

Aku yakin blog pembodek Najib tak akan published komen aku tapi aku cuma nak nyatakan pandangan aku, I trust Tun M and not Najib. Tun tidak akan mengada adakan cerita untuk melindungi diri sendiri sepertimana Najib yang sanggup melakukan apa saja untuk menyembunyi semua salah lakunya termasuklah menyembunyikan fakta tentang kes pembunuhan Atlantuya.

Anonymous said...

Aku lebih percaya Mahathir dari Najib atau Anwar.

Anonymous said...

Tun adalah tukang karut yang akan menghentam sesiapa saja kecuali dirinya. Manusia paling celaka dalam sejarah politik Malaysia. Macam ni kau orang kata telus. Telus kepala hotak.

Dia marah kepada Tun Salleh Abas kerana mengharamkan UMNO lepas tu karang cerita dongeng pulak! Siapa yang percaya ceritanya tu memang macai2 haprak yang sudahlah bodoh sombong pula.

tungkaran hati said...

Bila pula rakyat Johor akan melaksanakan titah sultan supaya Tambak Johor dirobohkan.....?

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA