networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, June 26, 2015

@WeeKaSiongMP Selamat Jalani Pembedahan..Semoga Cepat Sembuh Datuk!!!


Beberapa detik lalu, kami di sidang redaksi blog Harapan Esok mengetahui kabar bahawa Datuk Dr Wee Ka Siong baru selesai menjalani satu pembedahan...

Status terkini Datuk Wee kini berada dalam keadaan stabil dan dalam proses pemulihan...

Tidak banyak maklumat yang kami dapat tentang penyakitnya sehingga membawa kepada pembedahan...walaupun begitu, kami mendoakan agar Datuk Wee cepat sembuh dan dapag berkhidmat demi negara khasnya masyarakat Cina...

Datuk Wee amat prihatin dengan kebajikan masyarakat Cina dan baru-baru ini beliau telah mengusahakan sejumlah dana untuk membantu orang Cina yang ingin memerlukan dana untuk memulakabn perniagaan..semoga cepat sembub Datuk Dr!

Berikut adalah statent dari pejabat beliau yang kami kongsikan...

Adalah dimaklumkan bahawa Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong telah menjalankan satu pembedahan dengan jayanya dan kini dalam peringkat pemulihan. 

Keadaan beliau adalah stabil dan memerlukan rehat tanpa sebarang gangguan sepanjang tempoh pemulihan seperti yang dinasihatkan oleh doktor

Ahli keluarga beliau dengan rendah dirinya menyeru supaya beliau diberi ruang dan privasi buat masa kini dan beliau akan kembali bertugas dalam masa terdekat.

Sekian, Terima kasih

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA