networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Sunday, July 19, 2015

PANAS!! Pengakuan Lester Melanyi -Tony Pua Perlu Letak Jawatan Dari PAC!


Susulan pendedahan dan pengakuan yang dilakukan oleh Lester Melanyi, serta kegagalan Tony Pua untuk melakukan sebarang penafian terhadap dakwaan yang dilemparkan ke atasnya, pengamal media dilihat mula mengenakan tekanan dan mendesak beliau meletakkan jawatan dari Jawatankuasa Kira- Kira Wang Negara (PAC).

Untuk rekod, selepas tersebarnya video pengakuan oleh Lester Melanyi, hanya Rafizi Ramli yang membuat penafian.
Dear Man in the net. Kindly step down from PAC.Its the most honorable thing to do rite now. In fact it will be the...
Posted by The Lagenda on Friday, July 17, 2015 
@TonyPua Must Resign from PAC Immediately The recent confession by Ex Sarawak Report Editor Lester Melanyi that DAP...
Posted by Info 1MDB Andaon Friday, July 17, 2015 
@TonyPua Must Resign from PAC Immediately The recent confession by Ex Sarawak Report Editor Lester Melanyi that DAP...
Posted by Friends Of Perdana Menteri on Friday, July 17, 2015
SELANJUTNYA DI SINI

2 comments:

kluangman said...

Janganlah double standard dan terpengaruh dengan vedio murah pasar malam...

Ada orang terima duit juta juta pun masih tak letak jawatan..

Kutukan Dewata said...

jangan alih isu lah!kalau macam tu senanglah!kita kena tangkap kerana mencuri kita beri alasan bodoh,orang curi juta-juta tak kena tangkap! saya curi ribuan aje kena tangkap! boleh lepas ke kalau kita beri alasan macam ni?fikir2kanlah!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA