networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Saturday, August 1, 2015

@NajibRazak Sedia Dedah Dana Kewangan Parti Tapi Pembangkang Kena Dedah Juga!DAP Bantah Cadangan Ini Kenapa??


Seperi aku kata sebelum ini..semua parti politik ada sumber dan dana sulit untuk pastikan survival parti terus bertahan...kini Najib cabar pembangkang untuk dedahkan dana politiknya...kita dengar mereka dpt fund dr yahudi..cuma tidak kantoi dan tiada bukti yang kukuh..dakwaan itu hanya mainan persepsi sahaja..jadi mereka tidak dipersalahkan...lagi pun mereka pembangkang...mereka akan kata bukan duit rakyat...berikutan dengan dakwaan dana politik..ini cabaran Najib untuk pembangkang!!!
RM0.00 ADA BERANI?..PM masa rasmi mesyuarat UMNO Bhg Seremban kata BN sedia dedah sumber sumbangan politik dgn syarat pembangkang buat perkara sama-Agendanews
Dalam perkembangan berasingan...Datuk Rahman Dahlan mendedahkan bahawa Perdana Menteri setuju setiap parti isytihar sumber dana politik dengan SPRM tapi tidak tahu mengapa DAP membantah...aiyak! Kalau xbuat salah takkan nak takut..bawah ini sumbernya!
RM0.00 UPDATE-semalam Pengarah Komunikasi Strategik BN, Datuk Abdul Rahman Dahlan dedah PM setuju cadangan SPRM isytihar sumber itu tapi DAP bantah-Agendanews
Sekarang kita dah tahu betapa semua parti ada sumber sulit kewangan..adalah tidak adil jika kita hendak menyalahkan Najib sedangkan parti lain pun ada juga dana kewangan...nak adil bia adil terus...tak ada istilah adil sekerat-sekerat..betul tak!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA