networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Saturday, August 22, 2015

Skandal #DEIG - Jawapan @AzwanNur Penuh Sumpah Seranah...Memalukan!


Skandal DEIG yang kini membelenggu kem pakatan telah mendapat perhatian meluas..ada cakap-cakap isu ini lebih besar daripada kes 1MDB yang direka...

Ia melibatkan jumlah skandal yang terlaku besar..namun jawapan yanh diberikan olrh Adik menteri besar ini seolah-olah seperti tiada akidah...penuh dengan maki hamun dan sunpah setanah...

Diva sotong ini tiba-tiba meroyan tak tentu hala kenapa?datang bulan ka apa...

1 comment:

Anonymous said...

Maaf,azwan itu bukan duit mak bapak kau orang tapi tu duit harta rakyat negeri Selangor.malulah sikit.kalau tak tahu malu dengan orang malulah pada ALLAH.jangan sesekali makan harta yang bukan hak kita?dalam hartu tu ada harta anak yatim, ada harta orang miskin , harta mualaf .Kami tak heran harta dunia tu,keran kami tahu tu bukan hak kami,tapi kami jafi heran bial seorang pemimpin yang diberi amanah telah pecah amanah dengan cuba melari atau cuba menyorokkan harta rakyat ke akaun syarikat kenalan rapat.tapi syarikat yang bukan muti nasional pun mcm PETROnas atau 1 MDB tapi syarikatnyang hanya ada modal cuma Rm2.tu apa cerita si Azwan ? Awak kan belajar LAW kat ITM takkan tu pun tak faham .nak sokong abang pun berpada2 lah takut awak sekali,pun dapat syer kat akhirat kerana tak menasihatkan abnag awak agar jadi pemimpinnyang amanah.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA