networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, September 21, 2015

GEMPAR!!!Blogger Cacai PKR Dedah Mesyuarat Agung Tahunan Cabang Batu Pahat Tidak Telus!!!!


Krisis dalaman yang berlaku dalam pakatan memang sudah tidak mampu disembunyikan lagi bila satu persatu masalah dalaman parti itu dibawa keluar..dengan kes pengunduran PAS yang merajuk dengan Pakatan yang tidak selesai lagi...timbul pula krisis dalaman yang berlaku di Cabang Batu Pahat...

Inilah contoh tauladan bagi Parti yang konon memperjuangkan keadilan...yang membawa perjuangan bersih pilihan raya dalam himpunan busuk BERSIH...

Mesyuarat yang sekecil kuman pun carca merba...sungguh malang bagi rakyat Batu Pahat yang mempunyai ahli parlimen yang tidak mampu mengawal cabang dia...

Lebih lucunya ianya didedahkan sendiri oleh blogger macai PKR Omak Kau...

Bawah ini kenyataan yang aku petik dari blogger Omakkau!baca


Mesyuarat matc batu pahat di dewan perniagaan cina batu pahat pada sabtu 20 september tidak telus dan mesti dibatalkan.

Saya Shahrulizam haron merupakan antara pengasas keadilan batu pahat 99 mantan tim ketua cabang sesi 2010-2014 pengarah pilihanraya pru 13 p150. Sangat kecewa dengan ketelusan matc batu pahat.

Pertanyaan saya tentang isu minit mesyuarat dan penyata kewangan yang tiada serta kehadiran angota parti yang tak sampai 100orang sedangkan angota parti yang berdaftar sersmai 700 lebih angota di balas dgn kata nista oleh ahli parlimen batu pahat yang dulu saya yang menolong dia sewaktu sibuk nak bertanding. Sekarang saya Di tuduh pengacau hanya bertanya tentang penyata kewangan. Apakah pkr batu pahat amalkan kuku besi dan lebih teruk dari umno di mana penyata kewangan tidak boleh di persoalkan?

Tidak cukup dgn itu anak ahli parlimen batu pahat melakukan provokasi kepada saya hingga berlaku cabar mencabar dan kerusi melayang. Inikah cara ahli parlimen batu pahat dan pkr batu pahat melayan anggota cabang?

Malah saya di halau keluar dari dewan. Hak saya sebagai anggota parti cabang yang sah di nafikan.Adakah sudah tiada ruang demokrasi dalam pkr cabang batu pahat?

Tidak cukup itu. Saya di fitnah bukan anggota cabang batu pahat. Ini no angota saya j110000172 Adakah pkr batu pahat amalkan budaya fitnah. Apa bezanya pkr batu pahat dgn umno?

Waktu susah sebelum pru mengemis mencari sokongan. Bila telah menang lupa diri ahli parlimen batu pahat.


Yang benar
Shaharullizam Harun
Otai Refomasi Batu Pahat

1 comment:

Anonymous said...

Bila dah melepak dengan penyangak, pemfitnah, penipu, pengsodomi,penghasut, pembaling kerusi,pengkhianat dan perompak....tak kan tiba2 terkejut bila batang hidung sendiri terkena?

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA