networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, September 13, 2015

#KrisisAir Johor: Tatkala Umat Islam Solat Hajat Agar ALLAH SWT Turunkan Hujan..Guan Eng Datang Johor Jadi Hantu Politik!!!


Seperti tidak serik-serik pernah dihalau...dulu Kit Siang dihalau dengan batang penyapu bila cuba melaga-lagakan pemimpin Johor..kali ini Guan Eng pula..datang Johor Jaya jadi syaitan memburuk-burukkan kerajaan...

Apa dia ingat air kering kat takungan air tu semua UMNO sedut ke apa?untuk maklumat Guan Eng yang cetek otak...Operasi pembenihan awan di ruang udara Empangan Sungai Layang dan Sungai Lebam bakal dijalankan seawal hujung bulan ini sehingga awal Oktober dalam usaha menangani masalah bekalan air di Johor.

Pengerusi Jawatankuasa Kerja Raya, Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah negeri Datuk Hasni Mohammad berkata Jabatan Meteorologi negeri telah memaklumkan bahawa tempoh itu sesuai untuk pembenihan awan.

Kita umat Islam di Johor buat solat hajat setiap kali lepas solat Jumaat...malah solat hajat di tempat takungan air lagi..DAP apa buat?hanya datang tempat orang cari salah orang..usaha apa dia buat?tak ada..inilah cara politik DAP...sungguh bangsat!!!

1 comment:

kak radi said...

Kenapa tak di halau dengan penyapu si celaka perosak bangsa ni

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA