networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, October 31, 2015

#FINALAFC - Sultan Johor Titah Bangsa Johor Doakan Kejayaan JDT!!! @OfficialJohor


Sempena hari bersejarah buat bangsa Johor, malam ini skuad JDT akan bertemu pasukan Istiklol di Tajikistan untuk merebut Piala AFC no 2 berprestij dalam saingan kelab-kelab Asia Selepas Piala Liga Juara-Juara Asia...

Di Johor kemeriah tetap terasa biarpun perlawanan dilangsungkan di Tajikistan..hampir seluruh pelusuk negeri Johor ada menayangkan layar gergasi!!!ayuh meriahkan kawasan anda!!!

Justeru itu, Sultan Johor Sultan Ibrahim Iskandar menitahkan seluruh rakyatnya mendoakan kejayaan pasukan JDT pada perlawanan akhir Piala AFC malam esok.

Melalui Facebook dan Instagram baginda, Sultan Ibrahim menyeru rakyat mendoakan kejayaan pasukan itu mengikut kepercayaan masing-masing.

"JDT milik rakyat Johor. Berdoalah menurut cara dan kepercayaan masing-masing untuk kemenangan JDT.

"Saya berada di Tajikistan untuk memberi sokongan kepada JDT," titah baginda.

AYUH MERAH BIRUKU!!!

Kita Tawan ASIA!!!!No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA