networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Thursday, October 22, 2015

Pembangkang Sibuk Undi Tak Percaya Najib...Tiba-Tiba Kit Siang Pula Jadi Mangsa!!!!Kahkahkah!!!



Cheh usul undi tidak percaya kepada PM, Najib Razak...macam template dulu Nuar kata akan ada pemimpin BN akan lompat parti..dah habis semua pemimpib BN bercakaran sesama sendiri..tuduh sesama mereka...kali ni bininya pula Nona Jijah...usul undi tak percaya..katanya ada pertemuan..dulu pun ada pertemuan juga...Poad Zakarshi salah sorang mangsa dan mengakui ada jemputan...banyak lagi benda nak pikir dari pikir kick sana..kick sini...

Bab kick Apek Kit Siang tu memang pelik..orang BN ada 97...tapi kenapa dapat 107 undi sokong pengantungan Kit Siang?Siapa sebenarnya yang belot...dari mana datangnya 10 undi lagi?kahkahkahkah!takkan Undi Bangla?siapa bangla tu???kahkahkah!!!

Nampak tak permainan mereka..ramai ahli pakartoon yang belot...yang dihebohkan BN pula yang nak undi tak percaya kepada Najib..

Ini namanya menuding orang lain..walhal diri sendiri yang porak peranda..sudahlah pakartoon...mereka yang retak..kita pula yang difitnah...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA