networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, October 9, 2015

Pensyarah UPSI Maut Terlibat Kemalangan Dalam Perjalanan Bantu Bina Rumah Mangsa Banjir Kelantan...


Seorang pensyarah Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) Tanjung Malim, Perak yang aktif membantu pembinaan rumah mangsa banjir di Kelantan maut dalam kemalangan ngeri di Kilometer 13.5 Jalan Gua Musang-Kuala Krai, dekat sini, malam tadi.
      
Prof Dr Mohamad Suhaily Yusri Che Ngah, 42, juga pengerusi Jawatankuasa Bencana ResQ UPSI dijadualkan berada dalam majlis penyerahan11 rumah mangsa banjir di Kampung Lakloh, Kuala Krai, esok.
       
Kejadian itu membabitkan tiga kenderaan berlaku kira-kira jam 8.45 malam ketika mangsa  yang memandu kereta Produa Myvi dalam perjalanan dari Tanjung Malim ke Kampung Laloh, Kuala Krai untuk bersiapan majlis penyerahan rumah banjir‎.

1 comment:

Anonymous said...

Innalillahhiwainnairrojiuun.

Alfatihah buat Allahyarham Prof Dr. Mohamad Suhaily Yusri Che Ngah. Moga keluarganya tabah dan reda atas pemergian arwah. Besar sungguh jasa arwah.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA