networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Monday, November 23, 2015

Hati-Hati!!!Malaysiakini Dalam Usaha Melaga-Lagakan Kem Najib Dan Muhyiddin Menjelang Perhimpunan Agung UMNO!!!


Portal Malaysiakini seperti biasa menjadi agen melaga-lagakan macam-macam pihak bagi melariskan jumlah pembaca..ini rutin kerja wartawan mereka..

Orang cakap nak pergi makan..mereka spin "nanti saya tak boleh cari makan"..

Kali ni hal Muhyiddin Yassin pula..timbul pula dakwaan yang ada ahli UMNO berusaha gulingkan Muhyiddin..nanti mainkan pula berita ada Ahli UMNO usaha nak gulingkan Najib...

Last-last ahli UMNO yang percaya berita ni yang kacau bilau.,,



No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA