networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, November 21, 2015

Obama Datang Malaysia Pembangkang Maki Hamun...Bergambar Dengan Ketua Lanun Desak Pembebasan Bapak Dia Tahu Pula Penyokong MACAI Diam Membisu!!!


Aku heran dengan penyokong pakaton ni..semalam Obama mendarat ke negara kita..untuk rasmikan kemuncak Persidangan Negara ASEAN...itu tujuannya datang ke sini...tapi bila sorang pemimpin tertinggi parti depa berjumpa mesra dengan anak ketua pengganas Sulu yang serang Sabah semuanya diam membisu..

Itu lagi terang-terang menggugat kemerdekaan dan keamanan negara..tu pun kalau masih ingat macamana pemberontak Sulu serang Malaysia..ramai perajurit negara terkorban demi mempertahankan negara...ada anak yang dilahirkan tak sempat melihat ayahnya yang telah terkorban akibat serangan Lahad Datu..

Jangan buat-buat tak tahulah...nama saja parti Keadilan..keadilan orang lain tak ambil endah..hanya tahu keadilan bapak dia saja...hampeh betul!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA