networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, November 17, 2015

Pakatan Gagal Lagi Guling @NajibRazak Walaupun Telah Guna 'BETIK'


Mengikut kiraan TIDAK RASMI Rafizi Pandan, Najib Razak masih Perdana Menteri setelah undi tidak percaya untuk Bajet 2016 sekali lagi gagal...

Apa yang dapat dikesan daripada respon ahli parlimen..3 orang geng BETIK dari PAS telah berjaya dikesan apabila menyokong Undi tidak percaya bersama kabinet pakatan...

6 dari Parti Amanah sudah tentu menyokong pakatan...masalah yang kini sedang melanda PAS ialah diluar HIJAU tapi dalam Oren...serupa buah betik...diluar sokong PAS..dalam hati parti Amanah.. 

PAS sudah boleh lakukan pemutihan terhadap pemimpin mereka..jangan nanti niat dalam UHTI nak tumbangkan UMNO tak berjaya...PAS pula retak manunggu belah!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA