networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, November 30, 2015

TERKINI!!! Al-Fatihah - Pelawak YUS Jambu Meninggal Dunia..

Al-Fatihah...
Dunia komedi negara digemparkan dengan berita pemergian seorang anggota lawak kumpulan Jambu, Yussry Bin Edoo sebentar tadi..

Allahyarham meninggal dunia di Hospital Selayang setelah mengalami sesak nafas..

Al-Fatihah..semoga ditempatkan dikalangan orang-orang beriman...amin.3 comments:

cikguhasrul said...

alfatihah. semoga roh beliau ditempatkan bersama rasul dan anbiyak

cikguhasrul said...

alfatihah. semoga roh beliau ditempatkan bersama rasul dan anbiyak

Pak Beny Sutomo said...

Kenalkan nama saya Pak ,Beny Sutomo betul-betul mengakui bahwa ramalan AKI SAIF bener-bener top dan di jamin “JITU” 100% tembus adapun ramalan ini di dapat melalui “RITUAL KHUSUS” jadi anda jangan ragu-ragu lagi untuk mengikuti ritual AKI SAIF karena nomor ritual AKI SAIF meman selalu tepat dan terbukti, jika anda mau bukti bukan rekayasa silahkan HUBUNGI/SMS di ((( 081355048468))) dan cukup bergabung dengan AKI SAIF untuk menyelesaikan syaratnya anda sudah bisa mendapatkan angka 2D 3D 4D yang bisa merubah nasib anda sekeluarga karna saya sudah membuktikanya 3X putaran bener-bener langsung tembus dan kini sekarang giliran anda Semua untuk membuktikan Trima Kasih.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA