networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Tuesday, November 3, 2015

Undi Popular Pembangkang - Senjata Makan Tuan!


Masih ingat tak masa PRU13...mereka canang Pakatan menang PRU 13 kerana dpt undi popular...bukan main masa tu kata BN dah tumbang...penatlah kita yang BN ni terangkan...PRU diukur dengan kemenangan setiap DUN dan Parlimen..

Tapi mereka kepala batu...seboleh kata yang dapat undi banyak tu sebagai pemenang..

Akibat terlalu dungu memperbodohkan rakyat akhirnya pakatan ketulah sendiri.. orang yang mendapat undi tertinggi dinafikan hak menang...Prngerusi DAP Selangor sepatutnya Gibin Singh kerana dia mendapat undian sebanyak 736 undi...

Tapi yang peliknya...undi popular langsung tidak terpakai pada DAP..Tony Pua yang dapat kedudukan ke-8 pun boleh jadi pengerusi DAP...

Mana kata-kata pembangkang yang kata Undi Popular layak menang?

1 comment:

Anonymous said...

Dorang ikut cara kira undi macam di lereng2 bukit di China Selatan.
Ikut suka hai datok nenek dorang siapa diorang nak jadikan ketua.

Cina bukit memang cilaka! Jangan marah...tak salah guna perkataan celaka itu ADUN DAPIGS cilaka yang cakap!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA