networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, December 24, 2015

Facebook Pen Merah Kantoi Fitnah DS @NajibRazak..


Pasti ramai masih ingat tentang 1 posting facebook page Pen Merah tentang tuduhan kejam terhadap Perdana Menteri yang mana menyaksikan seorang bayi menangis..dengan membandingkan gambar bersama Sultan Johor yang mana bayi dikendongnya tidak menangis...

Tuduhan berat yang tertulis caption 'Budak x pernah menipu' seolah-olah bayi tersebut tidak selesa dengan Najib..namun tuduhan tersebut telah dinafi sendiri oleh ibu bayi tersebut...ibu bayi itu mengecam tindakan cubaan Pen Merah mengaibkan bayinya dan DS Najib..

Untung badan Najib Razak..asyik dapat pahala sahaja..orang fitnah tak henti-henti...sabarlah wahai Datuk Seri...ini ujian Allah SWT...

2 comments:

Anonymous said...

KAHKAHKAHKAH.....yalah dia suci murni bak embun pagi.
Orang lain semua jahat pitnahkan dia.....KAHKAHKAH.
Orang bodoh jae yang menjilat taik.
Makanlah dedak banyak-banyak.
Moga bahafia hidupmu.

Master Sgp said...

ASSALAMU ALAKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATU Sebelum saya ceritrakan kisah nyata hidup saya terlebih dahulu perkenalkan nama saya PAK ,RUSTANG, Dari,MEDANG. saya hanya ingin berbagi ceritah dengan kalian semua para penggilah togel, awalnya itu saya hanya kuli bagunan,punya anak dua,dan istri saya hanya penjual syayur keliling dikampung kami , ekonomi kami sangat pas-pasan, hutan tambah numpuk, anak saya juga butuh biaya sekolah,hidup ini bener-bener susah.Tapi akhirnya ada teman saya yang bilang bila mau merubah nasib kamu Seperti Saya coba hubungi nomor hp AKI ALHI katanya dia bisa membantu orang yang lagi susah. jadi saya lansung hubungi dan saya menceritakan semuanya, tentang keluarga kami akhirnya saya di kasih angka ghaib [4d,] sudah 5x putaran tembus,ber tutut2 dengan saya dapat 475 juta adanya AKI ALHI saya sekeluarga bersukur semua utang saya lunas bahkan sekarang saya sudah buka usaha. Jadi silahkan anda buktikan sendiri insya allah anda tidak akan kecewa dari angka ghaib AKI ALHI bagi yang berminat hubungi langsun AKI ALHI di nomor ini: (((0823 1366 9888))) dan saya sudah buktikan sendiri angka ghaib hasil ritual dari beliau Ternyata Bener Terbukti Hasilnya terima kasih.
KLIK DISINI


ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA