networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, January 23, 2016

Me'Nate Nafi Sediakan Makanan Untuk @NajibRazak Berjumlah RM 19 Ribu..Inilah Kisah Fitnah Yang Ramai Tak Tahu...


Akhirnya restoran makanan daging ekslusif negara menafika bahawa mereka menjamu makanan YAB Perdana Menteri berjumlah hampir RM 20 ribu...sebelum ini ramai yang percaya bahawa Najib memang benar makan sejumlah harga yang tinggi itu..

Namun lepas penafian restoran Me'nate, ia telah membawa kita betapa fitnah terhadap Perdana Menteri amat mudah dilakukan apatah lagi melibatkan jumlah wang...

Ia seolah-olah mahu menunjukkan bahawa Perdana Menteri amat boros..sebenarnya itu hanya persepsi yang dicipta daripada fitnah di media sosial...ini adalah salah satu contoh...

Kalau hendak dilistkan senarai fitnah ke atas Najib banyak sangat..sehinggakan Tun M pun menjadi salah seorang individu yang pernah memfitnah beliau dalam kes 1MDB..

Penafian fitnah daripada Me'nate Steak Hub...
No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA