networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, January 3, 2016

PANAS!!!Ketua Cawangan Lancar Kempen Desak @NajibRazak Letak Jawatan Mencemarkan Air Muka MB @KhaledNordin !!!


Sekarang ini dikhabarkan sedang berlangsung pelancaran Gabungan Ketua-Ketua Cawangan Malaysia yang mana modus operandi mereka mahu mendesak YAB Perdana Menteri, DS Najib Razak letak jawatan...

Amat mengecewakan apabila majlis ini telah dibuat di TS Hotel, Pasir Gudang..tindakan ini telah mencemarkan air muka MB Johor, Khaled Nordin..apa tidaknya, gerakan ini telah dilancarkan di kawasan MB Johor sendiri..

Jika dilihat dari gambar ini tidak sampai 50 orang pun yang hadir mendengar ucapan persmian..ini bukan bererti kempen Berani Kerana Benar menghalalkan tindakan memalukan air muka Menteri Besar Johor dengan cubaan mendesak PM letak jawatan..

Dalam majlis ini tidak pula kelihatan kelibat Muhyiddin Yassin...jangan kerana taksub sampai murka titah Sultan Johor yang mana mengkehendaki semua pihak beri Najib peluang..

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA