networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Monday, February 1, 2016

Apa Pula Mahfuz Nak Kata Bila Sirul Kata @NajibRazak Tak Terlibat Pembunuhan Altantuya?


Kalau anda masih ingat Mahpuz pernah buat sidang media kononnya nak mendedahkan bahawa Sirul akan membuat pengakuan sesuatu tentang kes Altantuya...

Masa tu bukan main lagi media spin pekartoon memainkan sentimen bahawa YAB Perdana Menteri benar-benar terlibat dalam pembunuhan Altantuya...Mahpus kononnya akan membuat satu teleconferens bersama sirul..tapi apa yang terjadi Mahpus hanya dapat bercakap hello..hello...ni YB MAHPUS...tu saja..entah dengan siapa si Mahpuz ni telefon...

Masa sidang media berkenaan Mahpuz mengatakan Sirul akan mendedahkan sesuatu bila tiba masanya..hari ini bila Sirul dedahkan yang Najib tidak merancang pembunuhan..kami  hairan media dan penyokong taksub pembangkan...bila Sirul membuat pendedahan ini tidak pula mereka menyalahkan Mahpuz yang temberang...

Namun, Sirul pula dituduh tidak boleh dipercayai kerana kata-kata seorang pembunuh tiada kredibiliti...inilah sikap pembangkang...bila keputusan tidak memihak kepada mereka dituduh pula sirul tak boleh percaya kerana membunuh...tang peliwat boleh pula mereka percaya...haha!

Malulah wahai Mahfuz!!!satu Malaysia kau tipu!


1 comment:

Anonymous said...

budak perempuan yang nipu seluruh rakyat malaysia kena culik tu kan anak angkat dia

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA