networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Tuesday, February 23, 2016

Dr Maza Pegang Kanak-Kanak 'Tak Nampak' Macam Biasa Kendong Kanak-Kanak..


Mufti kontroversi Dr Maza mendapat kecaman netizen berikutan tersebar gambarnya mengendong kanak-kanak ketika di khemah pelarian Syria..

Netizen mengecam Dr Maza seperti dia tidak pernah mengendong kanak-kanak.terdahulu Dr Maza memuat naik status surau di Airport Bangkok 'lebih nampak' seolah-olah Malaysia tidak menyediakan surau dan tempah solat yang sempurna...

Dr Maza tidak lekang dengan kontroversi demi kontroversi yang membuat netizen menyampah dengan sikapnya yang suka mempertikai dan mencetuskan polemik dalam kalangan rakyat...

Dibawah ini kami kongsikan gambar Perdana Menteri mengendong kanak-kanak..boleh bandingkan dengan cara Dr Maza..nampak seperti Dr Maza 'tidak biasa' mendukung kanak-kanak...


5 comments:

Anonymous said...

'Dr' Maza looks like a berok. Muka orang tak ikhlas. Harap2 Perlis akan menukar Mufti.

Anonymous said...

sial punya maza
dia seolah2 jijik dengan budak miskin tersebut
mmg hati iblis

Anonymous said...

Sangka baik, budak tu tak pakai pampers kot, kencing dlm seluar. Takut terpegang kencing, nanti susah nak solat. Mungkin kat situ, susah nak dpt air utk bersuci.

Anonymous said...

Betul apa yang tertulis..jika kita jaga aib orang..Allah akan jaga aib kita..memamg patut Maza diaibkan sebab dia suka mengaibkan orang lain..sangka baik konon kanak-kanak tu kencing..hello kalau najis jangan gatal dukung..saja nak raih publisiti murahan si maza ni.palin tak pun najib muhaffafah..

Anonymous said...

AP LA ORG NIH..CB BERSANGKA BAIK...KORG PENAH X DUKONG BUDAK YG TAKUT DENGAN ORG YG X DIKENALI...KLU X PENAH JGAN MANDAI2 KOMEN...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA