networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, March 16, 2016

Ceramah Oleh Tn Guru Hj Hadi Dihadiri Datuk Seri Nong Chik Di Lembah Pantai..Kemana Nurul Izzah?


Demi perpaduan Ummah, UMNO dan PAS berpisah tidak...satu ceramah bertajuk Perpaduan Ummah Tunturan Islam disampaikan oleh Tn Guru Hj Hadi di Masjid SABA, Lembah Pantai sebentar tadi turut dihadiri Ketua UMNO Bahagian, Datuk Seri Raja Nong Chik...

Pasti gambar ini akan direwang puak-puak pakatoon yang sungguh anti melihat penyatuan pemimpin UMNO dan PAS dalam program keagamaan...bagi juak-juak ni agama penyatuan ummah hanya boleh berlangsung bila mana berlaku dalam ahlol pakatan pembangkang sahaja..

Dalam PAS dahulu ada yang tidak berkenan dengan falsafah Tn Guru Hj Hadi yang lebih cenderung kepada perpaduan UMMAH...ini antara sebab mengapa serpihan pas kini sertai PAN yang mana lebih rela bersatu hati dalam perjuangan suci bersama DAP...

Apapun kami mengharapkan akan ada sinar penyatuan antara parti politik yang didominasi oleh umat ISLAM MELAYU..insya'allahNo comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA