networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Sunday, March 6, 2016

Dialog #MelayuBermaruah @RafiziRamli Tiada Sambutan, Hanya Bercakap Dengan Kerusi...


Tatkala situa kutuk Tun M memberontak mahu menjahanamkan Najib..sepatutnya Parti pembangkang mendapat turning point untuk lebih kuat..tetapi hampeh..mereka pum tiada pertambahan sokong..mereput tu iya...

Buktinya bila siri jelajah Melayu Bermaruah bersama orang muda di Sri Iskandar yang dijadualkan 5 petang tadi..tiada sambutan..hanya 15 orang sahaja..jumlah kerusi lebih banyak dari yang hadir..

Mungkin agaknya bengang dengan sambutan tak masyuk...rafizi pun lepak ngeteh sembang-sembang kosong...

Sepatutnya Tun M sokong perjuangan selain UMNO, Parti lain lebih kuat..tapi habuk pun tak ada...haha!




1 comment:

Anonymous said...

orang tak ada maruah nak cerita pasal maruah orang lain..macam mengajar ketam berjalan..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA