networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, March 14, 2016

FGV Sumbang RM 122,586 Tujuan Pembangunan Projek Sekolah Menengah Agama (ARAB) At-Taqwa Chiku 1 dan 2...


FELDA Global Ventures (FGV) sekali lagi menjalankan tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) apabila menyumbangkan wang sebanyak RM 122,586.00 untuk tujuan pembangunan Projek Sekolah Menengah Agama (ARAB) At-Taqwa Chiku 1 dan 2..

Simbolik penyerahan cek telah diserahkan sendiri oleh Pegerusi FELDA, YB Tan Sri Isa Samad keapda Pengetua SMA (Arab) At-Taqwa, Ustaz Mohd Zaki Mohd Zin..

Penyerahan simbolik cek tersebut telah diatur dalam program "Gempak ASTRO FELDA" yang berlangsung di Bandar Chiku 03, Gua Musang, Kelantan..Prograk jelajah Gempak ASTRO FELDA ini merupakan inisiatif bersama pihak Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA), FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) dan Yayasan Felda yang telah bekerjasama bersama pihak ASTRO...

Penyerahan ini membuktikan betapa FELDA mempunyai aliran kewangan yang stabil ekoran tadbir urus yang cekap..jika tidak masakan FELDA mampu memberi sumbang sebanyak itu..biarpun tuduhan demi tuduhan berunsur fitnah dilemparkan terhadap FELDA, namun agensi itu langsung tidak terjejas...malah semakin maju dan berkembang pesat...

Serangan terhadap FELDA sengaja dilakukan untuk menunjukkan kononnya pemimpin kerajaan Barisan Nasional gagal mengurus FELDA..niat jahat tidak pernag berjaya..malah FELDA makin untung apabila berjaya menang saman..

Antara pemimpin pembangkang yang pernah disaman FELDA kerana memfitnah ialah Wan Azizah, Mazlan Aliman, Syed Husin dan Mustapa Ali..ini pun masih ramai yang tak serik...

Berikut kami kongsikan gambar sepanjang program Gempak ASTRO...


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA