networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Wednesday, March 9, 2016

Mengapa @NajibRazak Guna Kereta AUDI Ketika Berada Di Johor..Ini Jawapannya... #RespectMyPM!!!


Di sini kami ingin menjawab tuduhan sesetengah pihak yang memertikaikan penggunaan kereta AUDI oleh YAB Perdana Menteri Malaysia, DS Najib Razak ketika berkunjung di Johor tempohari..

Untuk pengetahuan anda, kereta AUDI tersebut telah diberi oleh Sultan Johor untuk kegunaan Kerajaan negeri Johor untuk kegunaan tetamu kehormat Johor...

Kelmarin Timbalan Perdana Menteri datang ke Johor, kereta itu digunakan dan no plat ditukar kepada Timbalan Perdana Menteri...apakah ini harus dijadikan isu?cukup2lah memfitnah kerajaan...

Menjawab isu salam yang tersebar di media sosial pula..kononnya Sultan Johor enggan bersalaman dengan Najib..itu tidak betul..yang sebebnarnya berlaku ialah baginda Sultan dan PM menaiki kenderaan yang sama takkan nak salam lagi..apa lah..Sultan dan PM langsung tiada persengketaan..kalau tidak masakan Sultan Johor seru beri Najib peluang...


3 comments:

Syahrul Fikhri said...

hurmm

Anonymous said...

Makin bodo orang Malaysia sekarang.benda remeh pn nak jadi isu

Najib naik honda cap cai jd isu..naik bot bantu mangsa banjir jadi isu..naik kereta pon jd isu..

Anonymous said...

Betul tu bro. Mereka2 ini mesti pstikn isu utk Najib dn Umno jgn stop..mesti mau reka by sntiasa ada

masih igt masa banjir besar di Kelantan, sampai Najib naik bot pn mreka tuduh nk menunjuk2. Masa Najib lawatan ke China ke Jepun mreka fitnah Najib tkpeduli Kelantan banjir.. pdhal yg lngsung tk jenguk ialah geng pakatan Jahanam... Nuar ketom lngsung xnmpk muka..dok bercuti di europe tu..

Lantaklah najib nak naik audi ke bentley ke, ferrari ke.. nk ckp najib apa? Klu Ketom Nuar naik jet xbising plk? Keja jht Rba.


Heran syetan2 upahan ni kje nl isu kn segala gerak geri Najib. Ambil alih kerja para Malaikat pencatit amal.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA