networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, March 7, 2016

@NgaKoMing Tak Kenal Baju Sekolah Malaysia..Terkantoi Gara-Gara Nak Burukkan Sarawak!!! #RespectMyPM


Sekarang ini sedang heboh di media sosial tentang kebodohan seorang pemimpin DAP yang menggunakan gambar kanak-kanak sekolah di Indonesia semata-mata mahu mengaitkan kegagalan Sarawak di bawah pemerintahan BN...

Apakah KOMING tidak pernah bersekolah?sampaikan uniform kanak-kanak sekolah pun tak kenal...yang menghairan kami, posting ini mendapat sambutan sensasi daripada pencacai pembangkang yang terus mengutuk kerajaan tanpa menyiasat asal usul gambar yang digunakan...

Di bawah ini kami bantu anda mencari sumber gambar yang digunakan KOMING untuk mengutuk Sarawak di bawah BN...


Mungkin agaknya malu bilamana fitnahnya kantoi..kami mendapati posting berkenaan sudah tidak ada..barangkali sudah di deleted..hampeh punya KOMING..dah sebar fitnah terus deleted tanpa minta maaf!

1 comment:

Anonymous said...

biol betul nga ko ming nih!pandai pulak tu deleted

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA