networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, March 25, 2016

RASUAH!! @SPADChannel Tidak Bertoleransi Kes Melibatkan Anggora Mereka!


Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD) mengumumkan dalam satu kenyataan media bahawa suruhanjaya itu tidak akan bertoleransi terhadap kes rasuah yang melibatkan anggotanya..

Perkara ini merujuk kepada kes penangkapan anggota SPAD oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) di KLIA 1 dan KLIA 2 baru-baru ini..

SPRM telah menahan 5 anggota SPAD dan seorang anggota JPJ serta 3 pemandu teksi yang terlibat dalam kes menerima dan memberi suapan membenarkan pemandu teksi yang tiada permit mengambil penumpang di KLIA1 dan KLIA2..

Pegawai macam inilah yang merosakkan integriti kerajaan...yang diharapkan menjaga dan menegakkan undang-undang tapi hampeh..

Hasil siasatan pegawai-pegawai ni menerima bayaran mingguan RM 600-RM 720..

Kami memgucapkan syabas buat SPAD yang tidak langsung bertoleransi dalam hal berkaitan rasuah ni...biar dijadikan pengajaran buat kutu-kutu rasuah diluar sana!

Di bawah ini kenyataan media dari SPAD berkenaan kes ini..

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA