networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, April 15, 2016

Datuk Jamal Dilarang Masuk Sarawak Bukti Kerajaan Adil Dan Saksama.. #PRNSarawak


Pengerusi Gabungan NGO Melayu, Datuk Jamal Yunus yang sarat dengan kontroversi melibatkan serangan provokasi terhadap pembangang dihalang daripada masuk ke Sarawak bagi membantu kempen Pilihan Raya BN di Sarawak..terbaru serangan menurunkan billboard Anar Ibrahim di Selangor

Jamal dihalang masuk ke negeri itu sebaik sahaj tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching jam 11.30 pagi tadi..beliau dan tiga rakannya dihalang masuk ke Sarawak atas menjaga ketenteraman awam di semasa kempen Pilihan Raya berlangsung..

Sebelum ini pembangkang mendakwa kerajaan bertindak zalim ke atas mereka kerana melarang pemimpin mereka menjejakkan kaki ke Sarawak..antara pemimpin pembangkang yang dikenakan tindakan tidak dibenarkan masuk Sarawak ialah Ketua Wanita PKR, Zuraida Kamaruddin dan Timbalan Angkatan Muda Keadilan (AMK), Dr Afif Bahardin..

Syabas pihak Polis kerana bertindak menjaga keamana Sarawak..Sorry Datuk Jamal...You boleh berehat di rumah..


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA