networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, April 26, 2016

Facebook @SPADChannel Aktif Interaksi Dengan Pengguna.. @AduanSPAD..cc @NajibRazak


Facebook Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD)SINI antara laman sosial facebook popular dan aktif berinteraksi dengan pengguna..kami dapati page facebook ini antara page agensi kerajaan yang aktif..

Barisan redaksi page SPAD bukan sahaja mengemaskini informasi terkini mengenai perkhidmatan pengangkutan awam, malah turut kerap melayani dan menjawab pertanyaan yang diajukan oleh pengguna mengenai pengangkutan awam..

Bukan mudah untuk mengedalikan sebuah page dengan aktif melayani pengguna..ia berjaya dilakukan oleh admin page tersebut..jumlah pengguna yang LIKE page tersebut ialah 34,366 setakat jam 12.39 pagi 25 April 2016..menariknya di sini tidak ada satu pun posting yang dilakukan dibayar menggunakan khidmat "sponsored" untuk memastikan setiap posting mendapat sambutan...

Kami mengalu-alukan semua pengguna media sosial untuk LIKE page tersebut bagi memudahkan anda mendapat segala informasi berkenaan jaringan pengangkutan awam SPAD...ini antara platfom yang ada untuk anda membuat aduan jikalau anda menjadi mangsa penipuan pemandu teksi umpanya...

Selain menggunakan platfom Facebook..anda juga boleh menggunakan aplikasi twitter tweethandle @SPADChannel dan @AduanSPAD untuk mendapatkan informasi terkini atau membuat sebarang pertanyaan dan aduan..selain itu anda juga boleh melayari laman sesawang SPAD di link http://www.spad.gov.my/ untuk mendapatkan maklumat terkini dan apa juga berkenaan pengangkutan awam...

Platfom seperti inipenting bagi meningkatkan kualiti pengangkutan awam di Malaysia...bukannya demonstrasi sepertimana yang dilakukan pemandu teksi yang tak bertamadun di Bukit Bintang!

Bawah ini kami kongsikan beberapa respon yang telah dilakukan oleh admin-admin page SPAD...syabas kami ucapkan!

SYABAS SPAD!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA