networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, April 18, 2016

Gempak Keluarga FELDA Sajikan Banyak Acara Kemasyarakatan!


Pada 16 April lalu, Program bersiri Gempak Keluaga Felda (GKF) telah dianjurkan untuk kali ke-9 yang mana telah berlangsung di Felda Lok Heng Barat, Wilayah Johor Bahru..

Turut hadir pada majlis berkenaan, pemimpin tempatan Ahli Parlimen Kota Tinggi, YB Datuk Ehsanuddin Haji Harun Narashid bersama pemimpin dari FELDA, Dato' Zakaria Arshad, Presiden dan Ketua Pegawai EksekutIf FGV..

Program seperti ini bertujuan mendekati golongan peneroka antara pemimpin dan agensi berkaitan disamping mempromosikan produk keluaran FELDA...

Selain itu, banyak aktiviti disajikan bagi memeriahkan suasana antaranya acara sukan, santapan rohani bersama penceraman jemputan dan jemputan artis bagi memeriahkan suasana..

Program seperti ini bagus kerana dapat mendekatkan masyarakat FELDA bersama pemimpin dalam FELDA dan ianya turut dinantikan oleh masyarakat peneroka untuk acara meriah ini dilangsungkan di kawasan mereka..berikut kami sajikan beberapa keping gambar sepanjang GKF..No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA