networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Saturday, May 7, 2016

Pemuda Doa Kematian Najib & Zahid Terhempas Helikopter Buat Pengakuan Mengejutkan Ramai!!!


Kelmarin ketika negara berdukacita tentang berita nahas helikopter yang mengorbankan Dato Noriah..

Seorang pemuda yang menggunakan akaun facebook FARHAN AL FATEH mengharapkan Najib dan Zahid yang berada dalam helikopter yang terhempas...apabila menyedari tindakan iblisnya menjadi viral..

Pemuda menggunakan akaun facebook FAHAN AL FATEH mengeluarkan pengakuan bahawa akaun facebooknya mempunyai 3 kembar..

Sudah tentu ini lawak antarabangsa..bukan kita tak tahu..orang yang dalam ketakutan akan buay perkara bodoh..siapalah budak tu sampai ada 3 kembar nak buat akaun dia..

Dah kantoi tau pila kecut telur!!haha!bawah ini pengakuan sipengecut tu..



6 comments:

Anonymous said...

Muka macam palat pun ada fb 'kembar 3'? Kalah bintang Hollywood!

Anonymous said...

Dia kata harap2, bukan dia tadah tangan berdoa. Takde isu yang nak dihebohkan.Saya percaya ramai lagi yang menaruh harapan yang sama.

Anonymous said...

Kah kah kah kah kah... Kalah tokong kat penang tu... Satu kembar pun tak sudi nak tiru dia...

Yang mamat ni pulak boleh syok sendiri ada 'kembar 3'....

muahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Eluk mamat ni disiasat. Tulisan itu amat biadap dan bercanggah dengan Islam. Lagi pun ia jelas menghasut supaya membenci PM dan TPM dan umumnya sesama rakyat.

Anonymous said...

Kerana mulut santan binasa kerana jahat tak terkata apa....takpe hang ada akaun kembar 3 ya...tapi Allah ada malaikat..kiri kanan hang so...klau hang yang tulis...hang agak malaikat mana yang catit...atau akaun kembar 3 hang tu...ada kuasa ajaib boleh...tulis sendiri kat akaun hang....pelik2 ....pi report polis lah kalau lagu tu....ingat dulu Pas doa KO kan Umno sekarang sapa yang KO...sekarang hang doa Najib...dalam heli yang malang tu...so..jangan terkejut kalau Allah beri kejutan istimewa kat Hang...pulak...

Anonymous said...

Budak muda skrg ego tinggi, apatah kalau lulusan IPTA dan IPTS. Spt semua tahu, yg mana betul/benar atau salah, yg mana fakta yg mana auta.

Berfikir lembab sbb jenis kuat ego ni mulut/jari lebih pantas dari akal/otak berfikir ... Cthnya sebijik mcm Farhan Al-Fateh.

Ada sesiapa yg boleh mintak pd Datuk Vida Qu Puteh dan/atau Datuk Aliff Terlajak Laris supaya cipta PEMUTIH HATI pulak kalau boleh, jgn aje asyik putih kulit muka berseri-seri tapi hati didalam bertambah-tambah pekat hitamnya.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA