networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, May 1, 2016

Suntikan Semangat Mukhriz Dan Kedah Tersungkur Di Larkin #PialaFA..


Diaz berjaya menggodak kem Kedah malam ini apabila mencetak dua gol ditambah sebiji jaringan Lucero di larkin malam tadi telah membenam hasrat Kedah untuk melangkah ke perlawanan akhir Piala FA yang berkesudahan 3-1..

Kekalahan KEDAH sudah dijangka dari awal lagi kerana pertahanan Kedah beraksi longgar dari awal perlawanan..dua gol JDT dijaringkan menerusi hantaran jauh kerana pemain Kedah beraksi padat di kawasan tengah padang..

Gol Kedah dijaringkan oleh Fakri...sebelum perlawanan Mantan Presiden Kedah mencuri masa pemain untuk mengambil kesempatan beramah mesra dengan kem Kedah...

Ternyata pertemuan Mukhriz dan barisan pemain Kedah tidak memberi kelebihan..untuk rekod..prestasi Kedah bertemu degan JDT..Kedah menncatatkan kemerosotan apabila menang 2-1 pada perlawanan pertama pusingan Piala FA..kemudian seri untuk saingan Liga Super dan tumpas perlawanan ketiga dengan JDT...

Sudah-sudajlah Mukhriz..masa anda sudah berlalu...


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA