networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, May 16, 2016

Tema Hari Guru #RockOoo Viral..Terbaik Guru SMK Aminuddin Baki!!!SMK Gunung Rapat Pula Dapat Nama?!!!


Dalam banyak-banyak tema hari guru yang kami lihat di media maya, tema Rock Ooo menarik perhatian banyak pihak..banyak facebooker memviralkan gambar-gambar guru berpakaian rock di hari guru...

Namun kami mendapati ada sedikit kesilapan apabila facebook menulis kumpulan guru berpakaian tema Rock Ooo itu dari SMK Gunung Rapat..yang sebenarnya bukan di SMK Gunung Rapat tetapi SMK Aminuddin Baki, Johor Baru..

Kami menjalankan penelitian dan mendapati akaun instagram @SAB_JB memuat naik beberapa keping gambar ketika majlis hari guru siang tadi..harap media memperbetulkan alamat sekolah tersebut kepada SMK Aminuddin Baki Johor Bahru...

Kami memuji guru-guru di sekolah tersebut apabila tampil dengan cara unik diluar kotak fikiran seorang guru biasa..

Itulah guru, gayanya menjadinjenaka membuatkan pelajar rasa mesra...

SELAMAT HARI GURU!!!1 comment:

Muhammad Faruq said...

Alhamdulillah. Terima kasih diatas info dan komen yang membina di blog saudara ini. =) Terima kasih juga kerana sudi membetulkan maklumat dengan menjalankan kaji selidik terlebih dahulu. Kami tidak kisah berkenaan nama sekolah itu sangat, tapi sedih berkenaan perspektif masyarakat kita yang memandang apa yang kami lakukan ini seolah sesuatu pekara yang terlalu keji dan jijik..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA