networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Saturday, June 4, 2016

Apa Dosa Bendera BN Sehingga Diarahkan Turun?Bendera Pembangkang Berkibar Sepanjang Masa Boleh Pula!!!!


Ini serius kelakar, Pakatan nampak gayanya sudah kecut telur apabila menggunakan segala daya dan usaha untuk menyekat penguasaan Barisan Nasional di negeri Selangor..

Sehinggakan bendera pun jadi Isu..mungkin agaknya berang kerana billboard buruk gambar Anwar Ibrahim diarah turun..kerana gambar Anwar, bendera Barisan Nasional yang tak berdosa pun diarah turun...

Inilah gaya pemerintahan diktator kepimpinan pembangkang..mereka melaungkan demokrasi tapi tang depa semuanya halal..yang haram tu BN sahaja...

Bab bendera ini, mungkin mereka tidak sedar selama ini pakatan yang paling kerap pacak bendera sepanjang tahun..tak kira PRU sepanjang tahun sentiasa mengibarkan bendera pembangkang boleh pula.

Cukuplah Azmin..jangan tunjukkan kebodohan diri...

2 comments:

Cik Minah said...

BLOG SYOK SENDIRI
KOMEN ORANG TAK PERNAH DISIAR.
TAK KUASA AKU BACA OMONG KORANG.
Memang korang tak bertelor macam NAJIB

JASRINA GIFT said...


Salam Mintak maaf kepada tuan punya blog nak tumpang letak iklan Homestay Untuk Pilihan Raya Kuala Kangsar JIka ada sesiapa masih mencari homestay untuk 5/6/2016 -18/6/2016 http://homestaykualakangsarku.blogspot.my/2016/06/anda-masih-mencari-homestay-di-kangsar.html Terima Kasih

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA