networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, June 8, 2016

Billboard Provokasi Syaitan Dipasang Pakatan #PRKSGBESAR...Majlis Daerah Sabak Bernam Tutup Mata???


Majlis Daerah Sabak Bernam diminta buka mata terhadap poster dan billboard yan didirikan oleh pakatan pembangkang di RPK Sg Besar bagi memastikan semua poster telah mendapat permit...

Jangan bertindak double standard terhadap BN...bila BN semua kena permit..tang parti sekutu DAP KIT SIANG GUAN ENG takkan nak tutup mata?jika billboard ini didirikan tanpa permit..

Mohon Majlis Daerah bertindak segera untuk merobohkan billboard berunsur provokasi syaitan di bulan mulia ini...apakah pihak majkis Daerah mahu bersubahan dalam urusan fitnah?fikir-fikirkan...jangan diikutka cara kafir...

Terdahulu Majlis Daerah Sabak Bernam mengarahkan BN menurunkan semua bendera BN kerana tiada permit...sila bertindak adil!!!001 comment:

Cik Minah said...

HAHAHAHA...........memang tepat dan pedas!!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA