networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Friday, June 10, 2016

Identiti Kereta Menteri Parking Di Petak OKU Akhirnya Terjawab..Jangan Jadi Macam Guan Eng!


Heboh cerita kereta seorang Menteri BN parking kereta kerajaan di petak parking OKU..kereta perdana bernombor pendaftaran W9A itu digunakan oleh Menteri Wilayah Persekutuan, Tengku Adnan Tengku Mansor..

Adakah kita mahu boleh menuduh Tengku Adnan tidak peka keadaan persekitaran atau memang benar Tengku Adnan OKU...sebenarnya kami simpati kepada Tengku Adnan kerana Drivernya yang parking di situ..namanya pula yang busuk...


Buat driver berkenaan kami ingin nasihatkan kalau nak parking tu carilah tempat yang sesuai..jauh sikit pun tak pa...bila Boss nak balik nanti dia rojerlah..jangan engkau pula tidur...janganlah tiru perangai buruk Lim Guan Eng bab parking ni..

Yang buruk tu janganlah diikutnya...perbaikilah kesilapan anda kerana meletakkan kenderaan di petak paking!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA