networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, July 5, 2016

#ASTROPenipu !! Naikkan Bil Sesuka Hati!!!Cas Tersembunyi Perlu Disiasat!!!


Ramai pengguna astro merasakan mereka teraniya dengan permainan licik pihak astro untuk menaikkan kadar bil mereka..

Pada mulanya anda mahu mengaktifkan bil anda akan diterangkan dengan kadar yang akan dikenakan tetapi jurujual tidak akan menceritakan kadar tersebut akan dinaikkan ikut suka hati pihak astro..bila mana anda sign kontrak astro anda perlu bersedia untuk terima penganiayaan oleh pihak Astro dengan kenaikan harga...

Terbaru Astro bakal menaikkan kadar pelan sukannya atas alasan peningkatam kadar sukan..sikap astro ini seperti penyamun tarbus...mereka akan menaikkan rate sesuka hati tanpa persetujuan pengguna..

Maklum sahajalah tengah hangat Euro 2016..bagi mereka ini peluang terbaik untuk menaikkan harga kos..jika sebelum ini ansa melanggan pakej sukan dan beberapa pakej lain anda perlu membayar RM 101.66..selepas kenaikan bil anda perlu membayar RM 110.14 iaitu kenaikan RM 8.48...seorang kenaikan RM 8.48..bayangkan 1 Malaysia menerima kenaikan yang sama..berapa bilion yang dikaut Astro hasil permainan cas tersembunyi mereka...

Kadar cas tambahan yang tersembunyi ini perlu disiasat...jika perkara ini berterus..pengguna akan terus dianiaya..mereka seperti mendapat lesen AGONG untuk menaikkan harga sesuka hati..maklum sahajalah tiada pesaing yang mampu menggugat ASTRO...

Mutu ASTRO semakin teruk apabila kerap menayangkan siaran berulang-ulang dan terlalu banyak iklan yang dimasukkan..pengguna embayar bukan mahu melihat Iklan yang mana keutungan iklan masuk ke kantung pihk ASTRO...sepatutnya keuntungan ASTRO daripa pengiklanan perlu dikembalikan kepada pengguna dengan potongan harga bil...barulah win win situation!

Sampai bila pengguna terus dianiaya?tak sabar rasanya mahu melihat MyTV beroperasi..ketika itu aku akan katakan selamat tinggal ASTRO!!!No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA