networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, July 9, 2016

"@NgaKorMing Serang UMNO Untuk Menghina Islam Dan Melayu Secara Berlapik"- @RazlanRafii


Orang Islam sememangnya tinggi budi pekertinya, DAP yang ahlinya kebanyakkan beragama Kristian memang selalu memainkan api kebencian agama.

Mereka menyerang UMNO untuk menghina Islam dan Melayu secara berlapik.

Terbaru, sedang orang islam menyambut hari kemenangan di awal Aidil Fitri, Nga Kor Ming pula memaparkan kritikan melalui facebook beliau yang menghina orang islam.

Inilah budaya kebencian DAP yang kebanyakkannya orang Kristian terhadap orang UMNO yang beragama Islam.

Orang DAP tahu bahawa orang Islam tidak akan bertindak kurang ajar untuk menghina kembali agama Kristian atau Budha kerana Islam tidak membenarkannya.

Dan demi menjaga keharmian diantara agama, orang islam tidak akan menyerang kembali agama beliau kerana sifat hormat menghormati. Jesteru itulah penghinaan demi penghinaan oleh golongan DAP akan berterusan menghina orang Islam.


Mungkin mereka menunggu sehingga kesabaran orang islam terhadap mereka sudah hilang baru mereka akan berhenti menghina islam.

Mohd Razlan Rafii
Ketua Pemuda UMNO Wilayah Persekutuan 

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA