networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, July 8, 2016

Pemimpin DAP Hina Umat Islam..Menyamakan Amalan Bersedekah Dengan Memberi Dedak!!!


Menjadi perkara wajib bagi kita menentang DAP dan sekutu mereka apabila mereka menghina amalan umat Islam iaitu bersedekah di bulan syawal sebagai memberi DEDAK...

Nga Kor Ming ternyata langsung tidak sensitif dengan tindakannya membuat posting yang telah menguris hati umat Islam...umat Islam sememangnya digalakkan memperbanyakkan sedekah supaya dapat berkongsi rezeki kepada orang lain...

Buat pengetahuan Koming..umat Islam diwajibkan membayar zakat supaya dapat memberi sedekah sebagai kewajipan membantu golongan asnaf..

Terdahulu ada juga pemimpin DAP mempertikaikan bahawa pengagihan wang zakat tidak adil kerana orang kafir juga selayaknya dapat kerana membayar cukai..sungguh jumud pemikiran mereka tidak menjaga sensitiviti umat Islam...

Zakat dari orang Islam kepada umat Islam..jikalau Nga Korming Teresak Kok mahu merasai nikmat duit zakat saya sarankan Koming SUNAT dulu dan peluk agama ISLAM!!!

Toksahlah menghina kami umat Islam tentang amalan bersedekah dengan dedak...jangan tunjukkan kebangsatan anda..hormati agama lain!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA